HTML

HÖKös oldalam

A 2011/12-es év a Semmelweis Általános OK - HÖK számára nyeremény lesz, mert innovatív szemléletet, és szívből motivált lendületemet adom bele. Vagy ugyanezért lesz vereség?! Rajtunk múlik!

Friss topikok

  • Pauszköpködő: Gratulálok! Fasza és TÖKös lett! Igazi TÖKös gyerek vagy! (2011.10.14. 00:44) Céljaim

Címkék

Tanulmányi ügyek AKTUÁLIS ÁLLÁSA

2011.10.26. 11:48 megismutatom

Vámosi Péter, a HÖK tanulmányi ügyekért felelőse küldött egy táblázatot, ami azt mutatja, hogy az épp aktuális évfolyami ügyek fele a mi évfolyamunkat érinti :)

Ezért gondoltam, kidobolom, hogy a gyermekklinikai számonkérés ügyében egyrészt javaslatot fogunk tenni, hogy jövőre min változtassanak, másrészt találtunk egy ideillő TVSZ részt, köszönöm Szántó Balázsnak, aki felhívta

"TVSZ 17. § 5. Ha a félévközi jegy megállapítása zárthelyi dolgozatok alapján történik, vagy
más évközi jellegű számonkérés a vizsgára bocsáthatóság feltétele, akkor az ilyen
követelmények teljesítésének pótlására legalább két alkalommal kell a hallgató
részére lehetőséget biztosítani. Ha a hallgató a pótlási lehetőség(ek)kel sem tudja
a félévközi jegyet megszerezni, a hallgatónak a tárgyból a félévvégi aláírás nem
adható meg."

Természetesen ez sajnos nem jelent garanciát, hogy ténylegesen lesz mód javítani, pl. megválaszolható kérdéseket tesznek fel. De ezért is ajánlom figyelmetekbe az új Felsőoktatási Törvényt, hogy maradjon beleszólásunk a TVSZ-ba, és maradjanak ehhez hasonló biztosítékok, afféle "mentsvárak".

Másik ügyünk, ami folyik, a Magatartástudomány-szigorlat ügyében, most keressük fel a tanulmányi felelőst. Harmadik: a Szülészet gyakorlat továbbra is BELETARTOZIK A 30% HIÁNYZÁSBA.

Győző

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozokepvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr873330946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása