HTML

HÖKös oldalam

A 2011/12-es év a Semmelweis Általános OK - HÖK számára nyeremény lesz, mert innovatív szemléletet, és szívből motivált lendületemet adom bele. Vagy ugyanezért lesz vereség?! Rajtunk múlik!

Friss topikok

  • Pauszköpködő: Gratulálok! Fasza és TÖKös lett! Igazi TÖKös gyerek vagy! (2011.10.14. 00:44) Céljaim

Címkék

Az első hét termése

2011.10.08. 22:08 megismutatom

Röviden: hétfőn leszervezni az Eurobelgrade nemzetközi tornát, kedden AEGEE diákszövetkezet Infoest, szerdán a háztáji grillparti a Batthyányn a fiatal szomszédoknak, csütörtökön igazat adni az idős szomszédoknak, hogy nincs joga ilyenhez senkinek :D. Aztán ünnepelni édesanyámat 2,5 kiló hallal, 5 (!!!) főre... Holnap Medpharm Careers állásbörzén leszek. Aki érdeklődik, az expóból úgy néz ki írok cikket is, de az AEGEE is érdekes, írtam is listára, komoly lehetőség leendő "főnökönek" :)

Hosszabban pedig: Csütörtökön gyermekgyógyászat gyakon felmerült, a dogák igen rosszindulatúan vannak pontozva, nincs benne az előadásban, amit kér Sólyom doktor, és amúgy is milyen már az, hogy nem hiányozhatunk, még a szülészet egy hete alatt sem. Tilos betegnek lenni, tudod, olyan mint amikor az óvodásnak megtiltod hogy leessen a mászókáról. Ráadásul van 2 nap megtanulni azt, amiről hétvégén még azt sem tudjuk, micsoda!

Azon agyalok, vajon levelünk megteszi-e a kívánt hatását: virágnyelven írtam azt, amit mindenkitől hallani, építő kritika, és nem megszólás, hogy szeretnénk, ha fel lehetne rendesen készülni a ""dogákra". Csak ki tudja, hogy komolyan veszi-e a dolgot. Mert páran azt tartják, csak még rosszabbul jövünk ki belőle, mert még vizsgán is rosszindulatú lesz. De én hiszek abban, hogy jó szándékú kritikánk az eszköz, amit használnunk kell, mert ha meg sem próbáljuk, nem lesz jobb. És nem megyünk fejjel a falnak, mert vannak nála nagyobb rangú emberek, és bár első körben még csak Sólyomnak küldöm a levelet, már megvan az igazgatói verzió is.

Remélem, hogy sikerül párbeszédet indítanunk, és megbeszélni a változtatásokat, mindannyiunk érdekében!

Jó hétvégét mindenkinek, és én már izgatottan - tervekkel és lendülettel tele várom a hétfői alakuló ülést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozokepvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr703288479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása