HTML

HÖKös oldalam

A 2011/12-es év a Semmelweis Általános OK - HÖK számára nyeremény lesz, mert innovatív szemléletet, és szívből motivált lendületemet adom bele. Vagy ugyanezért lesz vereség?! Rajtunk múlik!

Friss topikok

  • Pauszköpködő: Gratulálok! Fasza és TÖKös lett! Igazi TÖKös gyerek vagy! (2011.10.14. 00:44) Céljaim

Címkék

Miért is tüntettünk?

2011.11.02. 20:40 megismutatom

 Sok helyről hallottam, hogy miért kell tüntetni a kormány ellen, ha elkerülhetetlen a felsőoktatási körülmények szűkebbre szabása. Igen, de akkor is kérdezzenek meg minket, érintetteket, és még hogyha nem is lehet mindenkinek engedni, jussunk közös megoldásra. És legyen tisztességes jövőkép előttünk, mert ha a társadalmi megbecsülés és az élhető pályakezdés kecsegtet, sokkal jobb eredményre vezet a fiatalok taníttatása, mintha csak a szigor és az itthon töltött évek kötelezettsége próbálja megkötni a kezünket. És ütközik az Európai Unió alapelveivel, a szabad piaci munkaerő-áramlással. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozokepvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr273348815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása