HTML

HÖKös oldalam

A 2011/12-es év a Semmelweis Általános OK - HÖK számára nyeremény lesz, mert innovatív szemléletet, és szívből motivált lendületemet adom bele. Vagy ugyanezért lesz vereség?! Rajtunk múlik!

Friss topikok

  • Pauszköpködő: Gratulálok! Fasza és TÖKös lett! Igazi TÖKös gyerek vagy! (2011.10.14. 00:44) Céljaim

Címkék

Nagyszerű fejlemények

2011.10.11. 21:51 megismutatom

Julival a gyerekklinikán voltunk ma is. Kérdeztük a tanulmányiaknál, hol találjuk Sólyom doktort, amire már nem is kaptunk választ, csak hogy "felejtsék el, Kovács Gábornak írjanak levelet." Meg sem kérdezték, mi a baj... NODE, a következőkre jutottunk:

1. A pontozást mindenki, akinek rosszul lett javítva, nézesse át gyakorlatvezetőjével, és a rosszul javított 160 dogát letesszük a professzori asztalra, ahol egy másik prof. átnézi. Dr. Kovács Gábor, aki szigorú, de korrekt.

2. Így remélhetőleg könnyebben teljesíthető a féléves 25 pont. EZ A FÉLÉV KÖVETELMÉNYE!!! Viszont továbbra is küzdünk a 2 tesztes hiányzási lehetőségünkért.

3. Tovább tárgyalunk az ügyben is, hogy csak előadásból kérdezzenek, és egy hét csúszással az előadásokhoz képest, hogy legyen idő felkészülni.

4. Én pedig hivatalos levélben megkérem a tanulmányi felelőst, és az intézetvezetőt, hogy vegyék figyelembe a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot, és legyen lehetőségünk betegként otthon maradni, és ez ne befolyásolja a jegyünket, és csorbítsa az esélyeinket az ösztöndíjra.

Én azt gondolom, a szubjektív pontozásra a fellebbezési lehetőség jó megoldási ajánlat az intézet részéről, ezért éljünk vele, azért is minél többen, hogy ezzel is mutassuk, hogy nem értünk egyet Sólyom pontozásával!

Üdvözlettel:

Lehoczky Győző

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozokepvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr53296125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása